LinkedIn: Com treure partit als anuncis amb vídeo

El contingut audiovisual es manté com una de les grans apostes de les xarxes socials en el 2018 i LinkedIn s’ha sumat a aquesta tendència. La Xarxa Social professional, que va introduir els vídeos nadius en la seva plataforma a l’agost de 2017, presenta ara els anuncis de vídeo ‘in feed’, és a dir, com publicacions independents dins del seu sistema. Descobreix com crear històries visuals d’èxit per promocionar el teu negoci.

Igual que la resta de continguts patrocinats, els anuncis en vídeo es gestionen des de l’Administrador de Campanyes de LinkedIn. Per crear-los només cal seleccionar el nostre objectiu de campanya i triar ‘vídeo’ a l’hora de seleccionar el format. Un cop pujat l’arxiu i seleccionades les seves especificacions tècniques, la resta de passos són iguals als d’altres campanyes de publicitat: segmentació d’audiències, pressupost, sistema de licitació, durada de campanya, seguiment de conversions, etc.

Un cop en marxa, els anuncis de vídeo de LinkedIn es reprodueixen sense volum de forma automàtica en el mur dels usuaris, que podran activar el so si desitgen visualitzar el vídeo des de l’inici. Alguns anunciants com General Electric, Phillips o Audi Canadà han provat aquesta funcionalitat abans del seu llançament oficial i asseguren que els usuaris van passar gairebé el triple de temps consumint aquests vídeos que el contingut patrocinat estàtic habitual.

 


Com optimitzar els teus vídeos publicitaris a LinkedIn?

1. Tria els teus objectius de campanya i crea vídeos acords a les teves metes.

  • Construir imatge de marca: Utilitza el storytelling audiovisual per explicar la història de la teva companyia, compartir històries d’èxit o posicionar-te com a líder d’opinió en el teu sector.
  • Generar ofertes de negoci: Utilitza la publicitat en vídeo per adquirir clients qualificats a través de demos, webinars o esdeveniments promocionals.

2. Optimitza els teus continguts audiovisuals

  • Mostra el que vols que vegi la teva audiència en els deu primers segons del vídeo.
  • Mantingues l’atenció dels espectadors amb una acurada narrativa audiovisual.
  • Acompanya el teu vídeo amb gràfics i subtítols per facilitar la seva comprensió.
  • Tingues present que molts dels membres de LinkedIn veuran el teu clip sense so.
  • Revisa les especificacions tècniques de LinkedIn per assegurar-te que el teu contingut tingui el format adequat.

3. Mesura l’impacte de les teves campanyes en vídeo

Analitza el rendiment dels teus Vídeo Ads. Recull les mètriques d’interacció (visualitzacions, taxes de finalització) i analitza les dades demogràfiques dels professionals que interactuen amb el teu contingut (títol de treball, nom de la teva companyia, indústria, habilitats).
També pots instal·lar l’etiqueta Insight en el teu lloc web per rastrejar clients potencials i conversions d’espectadors que van a la teva pàgina d’empresa o landing page.