Qui som?

JAD Solucions Informàtiques està format per un grup de professionals especialitzats en el desenvolupament d’aplicacions online així com la integració, manteniment i explotació d’infraestructures informàtiques basades en programari lliure.

Internet ofereix a les empreses la possibilitat d’obrir-se a nous mercats, fent arribar el seu producte fins a llocs on abans no era possible. Posem a la seva disposició el nostre equip d’informàtics, programadors, administradors i dissenyadors que satisfaran les seves necessitats i l’assessoraran en tot moment.

jad solucions2

Els nostres serveis es divideixen en 6 àrees:

• Mobile Apps https://www.jad.cat/ca/serveis_web/mobile_apps.htm

Una aplicació informàtica dissenyada per ser executada en telèfons intel·ligents, tablets i altres dispositius mòbils. En general es troben disponibles a través de plataformes de distribució, operades per les companyies propietàries dels sistemes operatius mòbils com Android, iOS, BlackBerry US, Windows Phone, entre altres.

• Hospedatge  https://www.jad.cat/ca/serveis_web/hostatge.htm

És el servei que proveeix als usuaris d’Internet un sistema per poder emmagatzemar informació, imatges, vídeo, o qualsevol contingut accessible via web. Es a dir el lloc que ocupa una pàgina web,( lloc web, sistema, correu electrònic, arxius…) en internet o més específicament en un servidor que en general allotja diverses aplicacions o pàgines web.


• Servidors https://www.jad.cat/ca/serveis_web/servidors_dedicats.htm

És un programa informàtic que processa una aplicació del costat del servidor, realitzant connexions bidireccionals o unidireccionals i síncrones o asíncrones amb el client i generant o cedint una resposta en qualsevol llenguatge o Aplicació del costat del client. El codi rebut pel client sol ser compilat i executat per un navegador web. (generalment HTTP).


• Backup online https://www.jad.cat/ca/serveis_web/backup_online.htm

És una còpia de les dades originals que es realitza amb la finalitat de disposar d’un mitjà per recuperar-los en cas del seu pèrdues, un servei que proporciona a l’ordinador d’un usuari connexions online amb un sistema remot per copiar i emmagatzemar els fitxers del seu ordinador.

• Solucions web https://www.jad.cat/ca/serveis_web/creacio_web/web_corporativa-0.htm

Disseny, programació i maquetació de la plataforma web de la empresa segons les seves necessitats, des d’un web presencial per posicionar per primera vegada la seva empresa a internet, fins a la creació d’una plataforma amb catàleg de productes o una intranet per gestionar la seva empresa.

• Promoció web / Marketing online https://www.jad.cat/ca/serveis_web/promocio_web.htm

Analitza els aspectes tècnics i estratègics de la web que influeixen en el posicionament en els cercadors i l’ajudem a potenciar-los. SEO, e-mail màrqueting, posicionament web, analítica web, entre uns altres molts
Donaran les claus per realitzar una bona optimització de la seva web pels cercadors, així com recomanacions per incrementar el trànsit de qualitat.

• Mailing https://www.jad.cat/ca/serveis_web/mailing.htm

És l’eina d’enviament de Newsletters que li permetrà fer arribar als seus clients informació sobre promocions, llançament de nous productes i notícies de la seva empresa.