Garanteix la seguretat de la teva web amb un Certificat de Seguretat SSL

Perfeli

Garanteix la seguretat de la teva web amb un Certificat de Seguretat SSL

Un certificat de seguretat SSL (en anglès Secure Socket Layer) serveix per certificar que les comunicacions entre el client i el servidor viatgen encriptades.
Disposar d’un certificat de seguretat us ajudarà a augmentar el grau de confiança dels vostres clients si des de la vostra pàgina web es registren dades personals, dades de targetes de crèdit, dades bancàries o qualsevol altre tipus de dada confidencial. Sobretot s’utilitza en botigues virtuals, podent així augmentar el nombre de clients potencials i, en conseqüència, el nombre de transaccions.

Al contractar un certificat de seguretat aconseguireu:

  • El vostre lloc web protegit:
    El certificat SSL garanteix que el lloc web és segur i que no existeix perill en enviar informació confidencial (dades personals, números de compte, etc.).
  • Millorarem en el SEO:
    Amb la nova actualització de l’algoritme de Google, tenir la teva web amb un certificat de seguretat us beneficiarà en el posicionament.
  • Disposareu d’una màxima en seguretat:
    La informació es transmet xifrada. Les dades resten ocultes durant la seva transferència i només el destinatari pot descodificar-les.
  • Si el vostre web es un comerç electrònic:
    Imprescindible si disposes d’un negoci on-line. Milloraràs la teva competitivitat davant d’altres empreses i augmentaràs les teves vendes a Internet.
  • Elements visibles en el navegador:
    La teva pàgina mostrarà a la barra d’adreces el protocol segur https://, un cadenat i, en el cas del certificat EV, una barra verda.
  • Com sol·licitar un certificat de seguretat SSL:
    Instalem el certificat que s’ajusti més a les teves necessitats, consulta informació a info@jad.cat

Quant a l'autor

feli administrator