Google mostra la seva guia bàsica de SEO per posicionar millor en el cercadors

Perfeli

Google mostra la seva guia bàsica de SEO per posicionar millor en el cercadors

Google acaba de penjar al seu web, una completa guia bàsica de SEO per a tots aquells que vulguin millorar el posicionament d’una pàgina web. En paraules de la companyia, està pensada perquè qualsevol pugui “manejar, monetitzar o promocionar contingut mitjançant cerques de Google”.

Aquest manual està dirigit a persones que no tinguin molts coneixements en SEO i programació, on aporten consells útils per a principiants amb textos i imatges fàcils d’interpretar.

Incloure el teu lloc web en els resultats de cerca de Google és un procés senzill i gratuït; ni tan sols has de enviar-lo a Google. Google és un motor de cerca completament automatitzat que utilitza rastrejadors web per explorar Internet constantment a la recerca de llocs web que puguin afegir-se al nostre web. De fet, la majoria dels llocs web que es mostren en els resultats de la Recerca no s’envien manualment, sinó que es troben i s’afegeixen automàticament quan rastregem la web.

Per aconseguir que el teu lloc web es mostri a Google, el primer que has de fer és assegurar-te que Google pugui trobar-lo. La millor manera de fer-ho és enviant un mapa del web, un arxiu present en un lloc web que indica als motors de cerca si hi ha pàgines noves o si hi ha hagut canvis en les que ja s’han rastrejat. Google també troba pàgines seguint enllaços d’altres pàgines.

En aquesta guia extensa podreu resoldre dubtes com:

  • Com puc aconseguir que el meu lloc web es mostri a Google?
  • Necessito un expert en SEO?
  • Indicar a Google quines pàgines no han de rastrejar
  • Ajudar a Google (i als usuaris) a entendre el contingut
  • Utilitzar la etiqueta “Title” i “Description” correctament i els seus avantatges
  • Organitzar la jerarquia d’un lloc web
  • Optimitzar el web per a mòbils
  • Com pots promocionar un lloc web

Aquesta guia és un servei gratuït ofert per Google que t’ajuda a supervisar i a mantenir la presència del teu lloc web en els resultats de cerca de Google. No has de registrar-te al servei de “Google Search Console” perquè el teu lloc s’inclogui en els resultats de cerca de Google, però, si ho fas, podries entendre millor la manera com Google veu el teu lloc i optimitzar el seu rendiment en els resultats de cerca.

Quant a l'autor

feli administrator