Freepik: Vectors gratis, fotos i PSD per descarregar

Perfeli

Freepik: Vectors gratis, fotos i PSD per descarregar

Freepik és el cercador líder de vectors gratuïts per als teus dissenys. Ofereix als usuaris contingut gràfic gratuït d’alta qualitat: Il·lustracions exclusives i recursos gràfics seleccionats acuradament pel seu equip de disseny, per tal de proporcionar als usuaris un espai ideal de continguts que puguin utilitzar tant en projectes personals com comercials.

Freepik va ser fundada el 2010 pels germans Alejandro i Pablo Blanes al costat de Joaquín Cuenca, fundador de reeixides startups com Panoramio (Adquirida per Google).
Alejandro, dissenyador web, va sentir l’impuls de crear un espai on els dissenyadors puguin trobar els recursos gràfics gratuïts necessaris per funcionar. El seu germà i fotògraf Pau i el seu amic Joaquín van recolzar la seva idea i ràpidament es van posar mans a l’obra. I així és com Freepik va començar el seu camí cap a l’èxit, un somni que avui s’ha convertit en tot un univers de dissenys vectorials.

Un equip de més de 50 joves amb talent treballen des de les seves oficines de Màlaga, al sud d’Espanya, amb més de 200 dissenyadors gràfics i col·laboradors externs, per oferir als seus usuaris els recursos gràfics més exclusius per als seus projectes personals o professionals.

Cada mes reben més de 30 milions de visites des de més de 230 països de tot el món. Saben el que és important per als seus usuaris i els ofereixen diàriament els recursos que necessiten per tots els seus projectes.

Abans, treballar amb vectors era complicat ja que calia recórrer dotzenes de webs. Amb l’arribada de Freepik, la majoria dels vectors del mercat estan en un sol portal web, el seu. Ells ja han fet aquesta recerca per el usuari i te la ofereixen. A més, a Freepik han elevat al sector dels vectors gratuïts fins a nivells professionals. Els dissenyadors trien a Freepik cada vegada més com a plataforma per publicar el seu contingut fresc i original.

A Freepik tenen un model de negoci “free”, és a dir, la majoria dels recursos que ofereixen a Freepik es poden usar de manera gratuïta, només cal que atribuir a l’autor del disseny o imatge. A més, per molt poc i de manera molt senzilla, pots convertir-te en usuari Premium: una subscripció pensada per als grans seguidors de Freepik amb la qual podràs gaudir de les seves il·lustracions sense lligams.

Quant a l'autor

feli administrator